Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se dizolva drojdia in apa calduta,adaugam zahar si 1 lingura faina,amestecam si lasam deoparte pana face besicute.
Faina o punem intr-un bol,facem gaura in mijloc, adaugam drojdia,uleiul,pe margine, adaugam sarea,si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut,daca mai este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,
Acoperim si lasam la dospit intr-un loc calduros,
Intindem coca intr-o foaie rotunda o ungem cu ketchup,adaugam condimente dupa gust,
Adaugam tonul,buchetele de brocoli(mi-a ramas de la pizza cu brocoli)ananas,masline si telemea,
Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos pe margine,cca 20 min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult