Pizza cu ton si ananas

de adry88 in Pizza, 25 Sep 2013 | 907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 150 ml lapte
  • apa calduta
  • 1/2 cutie ananas(bucati)
  • 1 conserva ton
  • masline
  • buchetele de brocoli fiert
  • telemea/cascaval
  • ketchup univer
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si ananas:

Se dizolva drojdia in apa calduta,adaugam zahar si 1 lingura faina,amestecam si lasam deoparte pana face besicute.


Faina o punem intr-un bol,facem gaura in mijloc, adaugam drojdia,uleiul,pe margine, adaugam sarea,si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut,daca mai este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,


Acoperim si lasam la dospit intr-un loc calduros,


Intindem coca intr-o foaie rotunda o ungem cu ketchup,adaugam condimente dupa gust,


Adaugam tonul,buchetele de brocoli(mi-a ramas de la pizza cu brocoli)ananas,masline si telemea,


Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos pe margine,cca 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

25.09.2013, 14:39

Cu ton vreau si eu !!!

laura_n 1

25.09.2013, 15:34

as incerca si eu cu ananas, nu am combinat niciodata

Panacris 1

25.09.2013, 18:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si carnati de casa