Pizza cu ton si ananas

de adry88 in Pizza, 25 Sep 2013 | 873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 150 ml lapte
  • apa calduta
  • 1/2 cutie ananas(bucati)
  • 1 conserva ton
  • masline
  • buchetele de brocoli fiert
  • telemea/cascaval
  • ketchup univer
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si ananas:

Se dizolva drojdia in apa calduta,adaugam zahar si 1 lingura faina,amestecam si lasam deoparte pana face besicute.


Faina o punem intr-un bol,facem gaura in mijloc, adaugam drojdia,uleiul,pe margine, adaugam sarea,si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut,daca mai este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,


Acoperim si lasam la dospit intr-un loc calduros,


Intindem coca intr-o foaie rotunda o ungem cu ketchup,adaugam condimente dupa gust,


Adaugam tonul,buchetele de brocoli(mi-a ramas de la pizza cu brocoli)ananas,masline si telemea,


Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos pe margine,cca 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

25.09.2013, 14:39

Cu ton vreau si eu !!!

laura_n 1

25.09.2013, 15:34

as incerca si eu cu ananas, nu am combinat niciodata

Panacris 1

25.09.2013, 18:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci