Pizza cu ton si ananas

de adry88 in Pizza, 25 Sep 2013 | 3655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 150 ml lapte
  • apa calduta
  • 1/2 cutie ananas(bucati)
  • 1 conserva ton
  • masline
  • buchetele de brocoli fiert
  • telemea/cascaval
  • ketchup univer
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si ananas:

Se dizolva drojdia in apa calduta,adaugam zahar si 1 lingura faina,amestecam si lasam deoparte pana face besicute.

Faina o punem intr-un bol,facem gaura in mijloc, adaugam drojdia,uleiul,pe margine, adaugam sarea,si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut,daca mai este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,

Acoperim si lasam la dospit intr-un loc calduros,

Intindem coca intr-o foaie rotunda o ungem cu ketchup,adaugam condimente dupa gust,

Adaugam tonul,buchetele de brocoli(mi-a ramas de la pizza cu brocoli)ananas,masline si telemea,

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos pe margine,cca 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

25.09.2013, 14:39

Cu ton vreau si eu !!!

laura_n 1

25.09.2013, 15:34

as incerca si eu cu ananas, nu am combinat niciodata

Panacris 1

25.09.2013, 18:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi