Pizza pe blat din paine

de deyutzky in Pizza, 4 Oct 2013 | 4944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • aprox 10 felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • Sos:
  • 4 linguri ketchup Univer
  • 4-5 linguri rosii cuburi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • Umplutura:
  • cca 200 gr sunca
  • 1 pumn de masline
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mai mare sau 2 mici
  • 150=200 gr cas proaspat ras/ cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat din paine:

Blat:


Batem oul cu laptele si cu un praf de sare.


Inmuiem rapid feliile de paine in lapte si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.


Sos: amestecam cele 4 linguri de ketchup cu rosiile cuburi, oregano, sare si piper dupa gust.


Peste feliile din tava se distribuie sosul obtinut.


Casul se da prin razatoarea cea mai mica.


Acoperim feliile de paine cu un strat subtire de cas/cascaval ras(folosim doar jumatate din cantitatea de cas/cascaval).


Punem sunculita taiata bucati, maslinele taiate marunt, ceapa taiata julien si rosiile taiate felii subtiri.


Dam la cuptor la foc mic pt aprox. 10 minute, scoatem tava, punem si restul de cas si mai dam la cuptor pt inca 15-20 min.


Pofta buna!!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat din paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

deyutzky 1

04.10.2013, 13:49

alina

Corinuta 1

04.10.2013, 15:22

Buna si raida!

Sim0na 1

07.10.2013, 10:15

Buna si rapida!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita