Pizza speciala

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 17 Oct 2010 | 3930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pizza
  • 3 carnati
  • 6 felii sunca
  • 1 piept de pui
  • cascaval
  • masline
  • sos de rosii/ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza speciala:

Aluatul de pizza se imparte in 3 si se intinde o foaie subtire.Se unge cu sos de rosii.Pieptul de pui se taie bucatele,se condimenteaza si se rumeneste in putin ulei.


Foaia de blat se imparte in sase felii cu un cutit,nu de tot,doar facem semn.Pe o felie punem felii de carnati,pe urmatoarea piept de pui,carnat,sunca fasii,piept de pui,sunca.Deasupra se pun maslinele tocate si se rade cascaval.Se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza speciala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

18.10.2010, 16:14

ca e pe fiecare felie un alt topping

nadina73 1

23.10.2010, 01:44

saptamanal fac pizza ,altfel nu se poate la noi

nadina73 1

23.10.2010, 01:45

scuze si 5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo