Pizza surpriza

de gaby_gabytza in Pizza, 17 Aug 2011 | 1133 vizualizari

 

Pizza surpriza

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 1 cub drojdie
  • sare
  • 3 linguri zahar
  • 300 ml iaurt
  • Pentru umplutura
  • salam
  • masline
  • ardei
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza surpriza:

Preparare pizza surpriza:


Punem faina intr-un lighean, iar la mijloc facem o gaura. Adugam drojdia, sarea, zaharul amestecat cu o lingura de faina si amestecam. Lasam 10 minute la dospit. Adaugam oul, iaurtul si framantam. Lasam 30 min sa se odihneasca.


Se intinde o foaie, se taie patratele, se aseaza jumatate felie salam, ardei, masline. Impaturim si asezam in tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu galbenusul batut si dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

DIANA B 1

18.08.2011, 16:34

Eu voi scoate un aluat din congelator , iti voi copia reteta si am si timp sa ma hlizesc cu voi pe-aici ... ce sa ma chinui sa fac aluaturi ..................

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:34

Panacris 1

01.09.2011, 13:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si cascaval