Pizza de casa

de Lau in Pizza, 23 Mai 2011 | 2139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 4 linguri apa calda
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare
  • 1 lingura zahar
  • 250 ml apa calduta
  • salam
  • parizer
  • masline
  • rosii
  • ketcheap
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 ml apa
  • rozmarin
  • boia de ardei iute
  • 6 oua
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

se cerne faina intr-un castron, se face gaura in mijloc si se adauga laptele caldut, drojdia, sare, 3 linguri ulei, zaharul si se amesteca. Se lasa 15 min sa faca basicute. Se adauga oul si se framanta coca din cand in cand avand mana unsa cu ulei. Se lasa sa se odihneasca coca pana isi dubleaza volumul


Se taie felii salamul si parizerul. Se unge tava cu ulei. Se intinde o foaie din aluat.


Se desface pasta de tomate cu apa si se adauga peste foaie. Se aseaza salamul si parizerul (eu am pus si cateva felii de sunca). Se adauga maslinele. Se bat ouale cu boiaua de ardei si rozmarin, se adauga peste salam si se aseaza rosia taiata felii. Se rade branza deasupra si se da la cuptor cca 20-15 min


Se serveste cu ketchup


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ella49 1

24.05.2011, 15:22

mamaieelena 1

25.05.2011, 07:31

pizza facuta in casa o mananc si eu

Lau 1

28.05.2011, 10:44

va multumesc fetelor pentru vizita si link

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizette cu sunca,salam si legume