Pizza taraneasca

de Rocsi in Pizza, 12 Noi 2010 | 2659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 1 ou
  • 1 lingura margarina
  • o canita mica lapte
  • un praf de sare
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde
  • umplutura:
  • salam mai uscat
  • rosii
  • ceapa
  • masline
  • cas de vaca
  • felii de gogosar
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

blatul:


Amestecam oul cu margarina si laptele. drojdia o inmuiem cu o lingura lapte . o turnam peste celelate ingrediente. punem si sare apoi faina treptat pana obtinem un aluat tare. il lasam la dospit 25-35 minute.


pregatim ingredientele pentru umplutura:


Salamul il taiem cubulete. Rosia o spalam si o taiem felii. Ceapa o curatam ,o spalam, si taiem felii pestisor. Taiem cateva felii de gogosar. Casul de vaca il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Maslinele le taiem bucati.


Dupa ce aluatul a stat la dospit,il intindem pe masa de lucru,pe care mai intai presaram niste faina alba. Intindem o foaie forte subtire.


Luam o tava,o tapetam cu hartie de copt si asezam foaia de aluat. Pasta de tomate o amestecam cu sare si piper,iar cu rezultatul obtinut ungem foaia, apoi incepem sa punem ingredientele:salamul,felii de gogosar,felii de rosii,pestisori de ceapa ,maslinele si cas de vaca ras. Dam tava in cuptorul incins . Lasam pizza acolo pana este gata.


pofta buna!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Adinacarla 1

17.11.2010, 14:50

o feliuta si pentru mine

Rocsi 1

17.11.2010, 14:54

adinacarla

elena1988 1

11.02.2011, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos