Pizza Taraneasca

de mirela0911 in Pizza, 7 Oct 2013 | 747 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. blat:

  • 500g faina
  • 25g drojdie
  • 1 lgt sare
  • 2-3 lg ulei de masline
  • apa cat cuprinde

Pt. topping:

  • sos de rosii
  • carnati de casa
  • ciuperci
  • rondele de ceapa
  • ardei iute
  • gogosar rosu
  • cascaval
  • 1 rosie de casa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Taraneasca:

Se framanta un aluat din toate ingredientele dupa care se lasa la dospit. Se intinde un blat care sa se potriveasca cu tava cuptorului.


Se unge blatul cu sosul de rosii, se aseaza carnatul taiat felii, ciupercile taiate, ceapa, ardei iute (al meu a fost din borcan), gogosarul taiat felii si deasupra se rade cascaval. Peste cascaval se aseaza rondele de rosii apoi se da tava la cuptor. Se serveste cu mare placere alaturi de ketchup!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.10.2013, 19:50

Ce buna este

MotanLaOale 1

07.10.2013, 23:24

Sim0na 1

08.10.2013, 10:49

buna pizza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt