Pizza cu sarmale

de Panacris in Pizza, 8 Oct 2013 | 1528 vizualizari

 

Cred că vi se întâmplă să mai rămâneți cu o sărmăluță sau două, mai mereu prin frigider. Vă ofer o modalitate de a îmbina două feluri de mâncare apreciate de către toată lumea. Tot căutând rețete de pizza mai altfel, am dat peste acest fel de piza. Mai ales că fost testat live și de Bucătăraș Suprem, nu am mai avut niciun fel de opreliște în a o prepara. Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faină albă de grâu 300 g,
  • sare iodata 1/2 lingură,
  • zahăr tos1 lingură,
  • drojdie uscata 1 lingură,
  • apă 200 ml,
  • ulei de floarea soarelui 2 linguri.
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ:
  • sarmale în foi de varză acră cca. 4 bucăți,
  • mozzarella cca. 100 g,
  • cașcaval cca. 100 g,
  • oregano 2 g,
  • ketchup Univer cca. 150 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sarmale:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care durează 90 de minute.


Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planșeta de lucru presarată cu făină și i se dă forma rotundă de pizza. Se așează în tavă și se începe montarea pizzei. Se ornează cu ketchup Univer, apoi se pun felii de mozzarella, pe toată suprafța, iar marginile pizzei se rulează spre interior, sarmalele tăiate rondele mai mari cca. 4 cm, se rade puțin cașcaval Delaco, se asezonează cu oregano, se presară un nou strat de cașcaval ras, apoi se ornează cu puțin ketchup.


Se introduce pizza obținută în cuptorul încins in prealabil, se lasă la cuptor cca. 20 de minute.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sarmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Rocsi 1

08.10.2013, 21:45

Super tare fata draga

Lia_ 1

09.10.2013, 05:22

curios de bun

Bya Ralu 1

30.12.2014, 06:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt