PIZZA TARANEASCA DE CASA

de MIMI in Pizza, 16 Dec 2009 | 11640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR FAINA
  • 100 ULEI
  • 1 CUB DROJDIE
  • 1 LINGURITA DE ZAHAR
  • 1 PRAF SARE
  • 200 CASCAVAL
  • 4 CARNATI SEMIAFUMATI
  • 1 CUTIE CIUPERCI
  • 200 KAIZER
  • 150 GR BRANZA
  • 2 OUA
  • 100 MASLINE FARA SAMBURI
  • SOS SPECIAL DE PIZZA
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PIZZA TARANEASCA DE CASA:

Eu folosesc ca reteta pt pizza,placinte,aperitive aceasi reteta ca la placinta cu branza.Eu o numesc "coca buna la toate",numai ca pt prajituri pun mai mult zahar in coca ,iar pt pizza sau aperitive o fac mai sarata.Iar pt ornat se taie toate fideluta. Se unge tava cu putin ulei ,se intinde coca se unge cu sos special de pizza dupa care incepem sa punem ingredintele in ce ordine dorim,numai cascavalul si ouale eu le adaug la sfarsit.Se serveste cu un pahar de bere rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA TARANEASCA DE CASA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

ndf 1

10.12.2010, 11:40

foarte misto si gustoasa reteta eu mai folosesc ca si blat la aceasta reteta paine feliata data prin ou batut cu putin lapte

ryta 1

07.04.2014, 17:39

reisnaor_2006 1

07.04.2014, 18:09

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Micul marele dejun