Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 8 Noi 2017 | 2032 vizualizari

 

O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval ras – 80 g
  • Masline rondele fara samburi – 50 g
  • Ciuperci – 2 buc (70 g)
  • Ardei gras – 50 g (rosu si galben)
  • Ceapa rosie -1 buc (mai mica)
  • Extra: 10 ml de ulei de masline pentru uns tava;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei:

Pune ketchup pe blatul de pizza;


Rade cascavalul si pune-l deasupra;


Taie ardeii grasi cuburi;


Taie ciupercile rondele subtiri;


Taie ceapa inele;


Adauga cele 2 culori de ardei gras;


Pune apoi rondelele de masline;


Unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline si adauga pizza in tava;


Introdu-o in cuptorul incins in preaabil la 210 grade C si las-o acolo 6 min;



Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

08.11.2017, 19:16

Adi 1

08.11.2017, 21:35

dantes 1

09.11.2017, 16:42

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos si usturoi