Pizza turnata

de Ligia Bxl in Pizza, 25 Noi 2010 | 5089 vizualizari

 

Este foarte delicioasa si se merita s-o incercati

 

INGREDIENTE

  • 200 gr smantana
  • 2 oua
  • jumatate de plic de praf de copt
  • 4-5 linguri de faina
  • 2 linguri de ulei
  • 50 gr de cascaval ras
  • 3 cepe
  • un borcanel de bulion special ptr pizza(sau de care doriti)
  • cateva masline negre si verzi
  • 2-3 carnati sau cateva feli de salam
  • 250 gr de ciuperci
  •  150gr de felii de  rosii uscate in ulei cu condimente
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza turnata:

Aluat:se bat albusurile,se incorporeaza apoi cu galbenusurile,smantana,cascavalul,praful de copt,faina,uleiul si sare.Se tapeteaza tava cu faina si se toarna compaozitia.Ceapa si ciupercile se toaca marunt,se calesc si se pun peste aluatul din tava apoi se pune bulionul,maslinele,salamul sau carnaciorii taiati marunt si feliile de rosii, se da la cuptor.Cand e aproape gata se pune pe deasupra cascaval ras.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza turnata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

11.02.2011, 11:56

tanya mersi

elena1988 1

11.02.2011, 15:36

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 18:26

elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste