Pizza"Calzone"

de Dea_Dea in Pizza, 9 Oct 2013 | 862 vizualizari

 

tot pizza , ca ne era dor :))

 

INGREDIENTE

ALUAT
  • 10-12 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 250-300 ml apa calduta
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei
SOS
  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
MAI AVEM NEVOIE DE :
  • 100 gr salam de vara uscat
  • o bucata carnat pikant
  • 100 gr sunca
  • 4-5 ciuperci
  • 1 ardei kapia
  • 150 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza"Calzone":

Aluatul: Faina cu sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina. Apa se adauga pe rand si se framanta pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul, se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.

Sosul Se pune ketchup-ul in cratita , se condimenteaza cu sare, piper, busuios si oregano , si se lasa sa dea un clocot.Salamul, sunca, carnatul, ardeiul si cuipercile se taie felii. Cascavalul se rade.

Asamblare

Se ia cate o bucata de aluat si se intinde o foaie mai mica , se unge cu sos si se pune sunca , carnat si salam, doar pe jumatate.Se pun ciupercile si ardeiul.Se presara cascaval ras.Se impatura in doua si se pune in tava cu hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza"Calzone"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza"Calzone"-0
Pizza"Calzone"-1
Pizza"Calzone"-2
Pizza"Calzone"-3
Pizza"Calzone"-4
Pizza"Calzone"-5
Pizza"Calzone"-6

COMENTARII (16)

Alina26

Alina26 1

09.10.2013, 11:40

foarte buna!!!

RoXx

RoXx 1

09.10.2013, 13:14

laura_n

laura_n 1

09.10.2013, 17:35

m-ati innebunit cu calzonata asta, tre sa o fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!