Pizza vegetariana cu pesto

de anca_rm in Pizza, 29 Iul 2016 | 484 vizualizari

 

Imi place sa incerc tot felul de combinatii care mai de care , asta a fost una foarte faina asa ca va aduc reteta
 
 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina integrala
  • 5 gr drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei masline
  • sare
  • un dovlecel mic
  • o vanata mica
  • 100 ml ketchup de casa
  • jumate ardei rosu
  • 100 gr tofu
  • un fir ceapa verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana cu pesto:

Aluatul:


Drojdia o dizolvam in 100 ml apa calduta impreuna cu zaharul si o lingura de faina . Lasam deoparte pana se umfla putin.


Intr-un castron punem faina si sarea ,iar in mijlocul ei turnam drojdia ,uleiul de masline si apa(apa nu o punem pe toata o data , poate nu avem nevoie de chiar de toata ; cantitatea de apa depinde de calitatea si umiditatea fainii).


Framantam bine pana avem un aluat elastic care se desprinde de maini.


Lasam o jumate de ora aluatul la loc caldut acoperit cu un prosop ca sa creasca .


Intindem aluatul pe masa unsa cu ulei si il asezam in tava de pizza, sau orice alt fel de tava .


Umplutura:


Dovlecelul si vanata le teiem rondele si le asezonam cu sare , le lasam sa stea 10 minute sa lase apa . Le punem pe un gril pana se rumensc usor, nu avem nevoie de ulei , si lasam sa se raceasca.


Peste aluat punem un strat de ketchup de casa (poate fi inlocuit cu sos de rosii sau pasta de rosii ) si 2 linguri de pesto. Intindem bine pe toata suprafata blatului.


Asezam peste dovlecelul si vanata , ceapa taiata rondele si ardeiul rosu taiat felii. Peste ele maruntim cu mana tofu .


Deasupra am mai pus cu lingurita putin ketchup , din loc in loc.


Dam totul la cuptorul preincalzit la 180 grade si lasam sa se coaca (aproximativ 1015 minute)


Am folosit o tava de tarta cu diametru 24 cm .




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana cu pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

30.07.2016, 22:36

Cat de bine arata!

VanessaAli 1

31.07.2016, 14:47

O bunatate!

noiinbucatarie 1

04.08.2016, 11:24

foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat crocant