Pizza"monica"

de Bucataras Monica in Pizza, 8 Apr 2012 | 3480 vizualizari

COMENTARII (26)

gaby_duceag 1

08.04.2012, 22:27

Monica, te rog frumos scrie cum se face aluatul. Daca un incepator citeste reteta are nevoie de toti pasii.
Te rog frumos nu te supara pe mine

diaconta 1

08.04.2012, 22:35

Monica,de exemplu mie nu-mi iese aluatul la pizza

iry-gabriela 1

08.04.2012, 22:40

mie imi place si asa

Lau 1

08.04.2012, 22:43

bun

MotanLaOale 1

08.04.2012, 22:44

deyutzky 1

09.04.2012, 00:44

Bucataras Monica 1

09.04.2012, 08:06

Pai este simplu! Aluatul este ca de paine! Intr-un castron mai maricel se pune faina cam jumatate de kg in mijlocul acesteia se face o gropita,in aceasta se toarna drojdia facuta putin mai devreme,adica pusa la inmuiat cu putina apa calduta si 2 linguri de zahar.Se adauga un praf de sare si se framanta,dupa ce ati terminat de framantat se incina si se pune un prosopel peste lasandu-se la dospit ceva timp(10-15 minute).Simplu!Eu mai adaug si putin chimen pentru savoare dar doar la pizza la paina nu prea merge sa pun chimen !

gaby_duceag 1

09.04.2012, 08:27

Monica, pentru mine e floare la ureche dar pt o pustoaica de 16 ani care vrea sa prepare pizza, TREBUIE scrisa reteta completa. Asta nu pentru ca o cer eu ci regulile site-ului

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 10:12

cred ca a iesit tare gustoasa

Rocsi 1

09.04.2012, 11:11

mmm buna

Bucataras Monica 1

09.04.2012, 13:01

va multumesc

Bucataras Monica 1

09.04.2012, 13:02

Doamna (gaby_d) daca eu stiu sa fac aluat de pizza si am 15 ani,inseamna ca o fata de 16 ar trebui sa ma depaseasca in talente culinare ,nu credeti?

gaby_duceag 1

09.04.2012, 13:21

vad ca nu ne intelegem . prefer sa-ti scriu privat ca-ncepe sa-mi displaca discutia aici.

diaconta 1

09.04.2012, 14:14

Ola la iar se lasa cu scantei Monica,fiecare avem chestii pe care le stim sau altele care nu ne ies,de aceea impartasim retetele.
De exemplu,oi fi avand eu ani mai multi,dar aluatul pentru pizza nu-mi iese niciodata cum as vrea,asa ca poate reteta ta ma inspira,daca scrii modul de preparare.
Cusiguranta Gaby,ma poate include in lista pustoaicelor trecute de 16 ani care nu stiu sa faca aluat de pizza

gaby_duceag 1

09.04.2012, 14:23

)))))))))))))
iti dau io numa ola la la))

diaconta 1

09.04.2012, 14:27

Gaby,nu mai bine ma inveti sa fac pizza ??

gaby_duceag 1

09.04.2012, 14:31

Dia, cred ca n-am pus niciodata reteta mea cu blat in care pun si malai , unt si ulei de masline.
E cel mai bestial blat; plus ca-l coc la 165 grade si-mi iese perfect!
o sa fac dupa Paste o pizza si pun reteta/.

diaconta 1

09.04.2012, 14:35

Deja ma enervezi "duamna Gaby" pai de cand tot strig pe-aici ca nu-mi iese pizza si tu ma lasi asa nestiutoare
nu mai vorbesc cu tine

gaby_duceag 1

09.04.2012, 15:10

eu n-am vazut scris niciodata de treaba asta si-n plus nu pot crede ca este ceva ce nu-ti iese tie ))
numa' mie po' sa nu-mi iese clatitele, tiramisu si salamul de biscuiti ")))

diaconta 1

09.04.2012, 15:16

No lasa tu ca-ti scriu scrisoare cu tiramisu pot sa-ti explic,da' nici ala nu-mi iese cum as vrea ,cu salamu' de biscuiti a zis Cristi s-o intrebi pe Miha iar cu clatitele cam umbli cu minciunica am vazut io clatite facute de tine de ma scurgeam de pofta

diaconta 1

09.04.2012, 15:17

am uitat sa scriu,nici copii nu-mi ies,mai bine l-ai lasa pe Cezar sa-mi explice procesul tehnologic cred ca gresesc pe undeva

adry88 1

09.04.2012, 20:33

foarte buna

gaby_duceag 1

09.04.2012, 21:11

diaconta
09.04.2012, 15:17

am uitat sa scriu,nici copii nu-mi ies,
)))))))))))))))))))))0

Sim0na 1

09.04.2012, 21:20

Arata foarte bine pizza! Felicitari!
Gaby_d, abia astept sa vad blatul ala!!
Diaconta, nici mie nu-mi ies copii... oare ne-o place mai mult procesul tehnologic?!

gaby_duceag 1

09.04.2012, 21:27

Simonico, n-am uitat de zarzavatul verde la borcan, dar trebuie sa intreb soacra . nu stiu daca pune cantitati anume sau..simplu.."di tati")
las' c-o-ntreb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc