Pizza"monica"

de Bucataras Monica in Pizza, 8 Apr 2012 | 1243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucatica mai potrivita de kaizer
  • ciuperci
  • cascaval
  • masline
  • un paharel de suc de rosii/sau pasta
  • 1 ou
  • un paharel de smantana
  • patrunjel
  • aluat format din (drojdie,apa,faina,sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza"monica":

Se intinde aluatul gata pregatit intr-o tava tapetata cu putin ulei si faina,aceasta se unge cu jumate din cantitatea de suc de rosii.Ciupercutele si kaizerul se taie cubulete si se adauga peste aluat.Se bate oul si se amesteca cu smantana,se toarnapeste celelalte ingrediente iar pe deasupra se adauga sucul de rosii ramas si se rade putina branza sau putin cascaval.Se introduce la cuptor...iar la sfarsit se adauga putin patrunjel taiat marunt pentru aspect.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Este o reteta simpla...se mai pot adauga diferite ingradiente de exemplu rosii...ardei...salam,dar am vrut sa fie cat mai simpla dar gustoasa.

2

Intr-un castron mai maricel se pune faina cam jumatate de kg in mijlocul acesteia se face o gropita,in aceasta se toarna drojdia facuta putin mai devreme,adica pusa la inmuiat cu putina apa calduta si 2 linguri de zahar.Se adauga un praf de sare si se framanta,dupa ce ati terminat de framantat se incina si se pune un prosopel peste lasandu-se la dospit ceva timp(10-15 minute).Simplu!Eu mai adaug si putin chimen pentru savoare dar doar la pizza la paina nu prea merge sa pun chimen !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza"monica"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

09.04.2012, 21:20

Arata foarte bine pizza! Felicitari!
Gaby_d, abia astept sa vad blatul ala!!
Diaconta, nici mie nu-mi ies copii... oare ne-o place mai mult procesul tehnologic?!

gaby_duceag 1

09.04.2012, 21:27

Simonico, n-am uitat de zarzavatul verde la borcan, dar trebuie sa intreb soacra . nu stiu daca pune cantitati anume sau..simplu.."di tati")
las' c-o-ntreb

diaconta 1

09.04.2012, 21:59

Sim0 io am cam uitat si de procesul tehnologic
No iaca asa ne-am sfatuit di tati cele la pizza asta
bine-ar fi daca ne-ar invata cineva cum sa ne iasa si copii,poate o fata de 15-16 ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat din iaurt