Pizza cu ton si ceapa

de Alexandra Elena in Pizza, 20 Feb 2013 | 1527 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 350 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 25 g drojdie
  • o lingurita zahar
  • 150 ml lapte caldut
  • 2 oua
Topping:
  • pasta de rosii
  • condimente, sare, busuioc, oregano...
  • 2 cutii cu ton
  • porumb
  • 2 cepe
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si ceapa:

 Blat:  Se pune faina intr-un bol, se face un cuib in mijloc si punem drojdia dizolvata in lapte caldut, amestecam cu o lingura, in mijloc, acoperim bolul si lasam sa creasca maiaua 15 minute. Dupa ce a crescut maiaua adaugam ouale, uleiul, sarea,zaharul si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Aluatul se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa creasca, la caldura, circa 30-40 de minute.

 Se intinde un blat subtire si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. 

Se intinde sosul de rosii pe blat, se adauga condimetele(rozmarin,busuioc,oregano), punem felii de ceapa , feliate subtire, ton, presaram porumb, maslinele si bagam tava lin cuptorul preincalzit , la temperatura medie, pana cand se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

se poate adauga si casval, parmezan, inainte sa fie scoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ton si ceapa-0
Pizza cu ton si ceapa-1

COMENTARII (8)

ianculubita

ianculubita 1

20.02.2013, 17:28

buuuuna!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

20.02.2013, 17:57

Bya Ralu

Bya Ralu 1

18.03.2013, 15:58

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!