Pizzete de vinete

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2014 | 5171 vizualizari

 

Surprinzator, dar mi-au placut! Poate pentru ca au fost putine :))

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • o rosie
  • 100 gr cascaval
  • cativa catei de usturoi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2-3 frunzulite de busuioc verde
  • cateva rondele de ardei iute
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete de vinete:

Taiem vanata rondele subtiri si le coacem pe o tava, pana ce se rumenesc usor.


Taiem rosia si cascavalul in cubulete mici, usturoiul, busuiocul si ceapa verde le tocam marunt.


Saram dupa gust rondelele de vanata, adaugam cubuletele de rosii si cascaval, precum si restul ingredientelor, le stropim cu ulei de masline si le dam la cuptor pentru 10 minute, cat sa se topeasca cascavalul usor. Se servesc calde sau reci, sunt la fel de gustoase.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatile ingredientelor folosite variaza in functie de gusturile fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Andreea Caroline 1

06.07.2014, 19:59

Arata atit de bine ...

Dya Daniela Andrei 1

06.07.2014, 21:26

Pup cu drag! Multumesc!

Panacris 1

22.08.2014, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cascaval