Placinta aperitiv cu mortadela si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2012 | 5038 vizualizari

 

De cand am vazut aceasta placinta la Ancuta (postavaru) mi-a tot stat gandul la ea ieri in sfarsit am facut-o .Foarte buna!!!!

 

INGREDIENTE

  • 310 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 15 g drojdie
  • 80 ml ulei
  • 1 ligurita de sare
  • 2 linguri de gris
  • 200 g mortadela
  • 200 g cascaval
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv cu mortadela si cascaval:

Dizolvam drojdia in lapte caldut. Intr-un vas punem faina si facem o gropita in mijloc. Turnam drojdia dizolvata adaugam ouale uleiul si sare. Amestecam usor cu o lingura.


Ungem o tava cu unt si o tapetam cu gris. Turnam jumatate din compozitie si o nivelam. Asezam un strat de mortadela feliata, apoi un strat de cascaval, un alt strat de mortadela feliata si la sfasit cascaval .


Turnam restul de aluat si il nivelam cu ajutorul unei linguri umezite. Presaram deasupra mac si lasam placinta sa se odihneasca 30 de minute.


Coacem la foc mic 20-25 de minute .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv cu mortadela si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Ubulika 1

01.09.2012, 11:33

mmmm

reisnaor_2006 1

24.02.2015, 13:34

Retete cu Margareta Cismasiu 1

24.02.2015, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ghebe