Placinta cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Feb 2013 | 2551 vizualizari

 

ii multumesc lui miha pt reteta a fost foarte buna

 

INGREDIENTE

  • aluatul
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri untura
  • cca 500 g faina
  • 1 praf sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • coaja de lamaie
  • umplutura
  • 3 oua
  • cca 300 g branza
  • 2 linguri amidon
  • 150 g zahar
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul-ouale se mixeaza cu zaharul, adaugam laptele batut si untura si amestecam. Amestecam faina cernuta cu sarea si facem o gaura la mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa, adaugam amestecul de ou si framantam un aluat elastic.

Umplutura-branza o amestecam cu ouale batute, zaharul, esenta si amidonul.

Impartim coca in doua si intindem cate o foaie si ungem cu umplutura de branza si rulam. Procedam la fel si cu al 2 lea. Asezam intr-o tava de cozonac unsa si tapetata cu faina acoperim si lasam la dospit cca 30 minute. Ungem cu un ou batut si dam la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata