Placinta cu branza

de kukibella in Prajituri, 6 Iul 2013 | 1488 vizualizari

 

este una dintre preferatele mele

 

INGREDIENTE

ptr.foi:

  • 400 gr.de faina;
  • 75-100 ml.apa;
  • sare;
  • 1-2 de otet

ptr.umplutura:

  • 600 gr.branza dulce ;
  • 3 oua;coaja rasa de la o lamaie;
  • 2 pliculete zahar vanilat;
  • 80gr. stafide;
  • 2 ling.zahar;sare;
  • 100 gr. de unt

ptr.sos:

  • 2 oua;
  • 200 gr.iaurt gras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

foile:Se face o coca din faina ,sare şi apa;


Se framanta (adaugandu-se faina daca mai trebuie ) pana nu se mai lipeştede maini.


Coca se ımparte ın doua şi se fac doua foi(cat mai subtiri)


Umplutura:Se amesteca branza cu ouale,coaja rasa de lamaie,zaharul vanilat ,stafidele,zaharul şi sarea.


Se ıntınde prima foaie se unge cu unt topit se pune umplutura la fel cu a şi se ruleaza.


Se procedeaza la fel şi cu a doua foaie.


Se aşeza ın tava unsa cu unt şi tapetata cu hartie de copt.


Iaurtul se bate ımpreuna cu ouale şi se pune peste placinta din tava.


Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 180 de grade ptr. 40 de minute


 

TIPS-URI

1

se serveşte cu dulceata de dude

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

06.07.2013, 20:44

Ce imi place. Iau si eu o bucatica

diaconta 1

06.07.2013, 21:48

Bella ,ce placinta buna

kukibella 1

06.07.2013, 23:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Vatruski - reteta traditional ruseasca de bascute cu branza