Placinta cu branza

de Ksenya in Prajituri, 3 Noi 2014 | 14751 vizualizari

 

O placinta rapida si buna.

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat
  • 12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 16 linguri faina
  • 16 linguri lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • 16 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • praf sare
  • pentru umplutura
  • 900 g branza
  • 1 plic creme Ole
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Mai intai facem aluatul. Oualele le frecam cu zaharul, adaugam treptat uleiul, apoi faina cu praful de copt si laptele, esenta de vanilie, praful de sare. Obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam jumatate din cantitatea de aluat,dam la cuptor pentru 8 minute la 180 grade.

In acest timp pregatim umplutura din toate ingredientele le amestecam bine. Dupa ce am scos tava din cuptor, intindem pe toata suprafata si adaugam deasupra cealalta jumatate de aluat. Dam din nou la cuptor pentru 20 minute. O scoatem din cuptor si o lasam la racit inainte de a o portiona.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si stafide