Placinta cu branza

de ana in Prajituri, 14 Mai 2010 | 5318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 50 gr zahar
  • 10 gr drojdie
  • Pentru crema:
  • 800 gr branza de vaci putin spre deloc sarata
  • 4 oua
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 gr zahar (depinde cum preferati de dulce)
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Framantam aluatul si-l lasam sa-si dubleze volumul.Intre timp dam pe razatoare branza sau o framantam ,amestecam cu ouale ,zaharul si mirodeniile .(Daca crema e prea moale adaugati 2 linguri de gris)


Tapetam o tava cu hartie de copt ,intindem jumatate din aluat ,apoi turnam branza si acoperim cu cealalta jumatate de aluat.


Coacem la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ana 1

16.05.2010, 15:32

Multumesc Nadina,notele nu ma deranjeaza .

mena29 1

18.05.2010, 13:06

Am venit cu cinci furculite si cu toate vreau sa manancsi mie-mi plac mult ptajiturile si tartele cu branza

ana 1

18.05.2010, 15:08

Mena esti binevenita !Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert budinca de spaghete cu branza