Placinta cu branza

de ana in Prajituri, 14 Mai 2010 | 5152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 50 gr zahar
  • 10 gr drojdie
  • Pentru crema:
  • 800 gr branza de vaci putin spre deloc sarata
  • 4 oua
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 gr zahar (depinde cum preferati de dulce)
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Framantam aluatul si-l lasam sa-si dubleze volumul.Intre timp dam pe razatoare branza sau o framantam ,amestecam cu ouale ,zaharul si mirodeniile .(Daca crema e prea moale adaugati 2 linguri de gris)


Tapetam o tava cu hartie de copt ,intindem jumatate din aluat ,apoi turnam branza si acoperim cu cealalta jumatate de aluat.


Coacem la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ana 1

16.05.2010, 15:32

Multumesc Nadina,notele nu ma deranjeaza .

mena29 1

18.05.2010, 13:06

Am venit cu cinci furculite si cu toate vreau sa manancsi mie-mi plac mult ptajiturile si tartele cu branza

ana 1

18.05.2010, 15:08

Mena esti binevenita !Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu suc de portocale