Placinta cu "branza de vaci"

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 12 Apr 2011 | 2117 vizualizari

 

O SA VEDETI IN CONTINUARE DE CE AM FOLOSIT GHILIMELE

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 900 gr.iaurt
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei pt.uns foile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu "branza de vaci":

umplutura: intr-un castron se pun iaurtul,ouale,zaharul,zaharulvanilat,coaja rasa de lamaie si se bat bine cu telul


intr-o tava unsa cu ulei se pun jumatate din foile de placinta unse intre ele cu ulei, avand grija sa imbracam si peretii tavii, peste acestea se toarna compozitia din castron


deasupra se pun si restul de foi, la fel unse intre ele cu ulei


se da la cuptorul incins dinainte, se coace la foc potrivit


compozitia semilichida pe baza de iaurt se incheaga sub actiunea caldurii si astfel se obtine cea mai delicioasa placinta cu ”branza de vaci” si avem o branza de vaci foarte proaspata.


cand scoatem placinta de la cuptor o stropim cu putina apa rece si o acoperim cu un prosop curat


dupa racire se portioneaza

 

TIPS-URI

1

se poate inlocui iaurtul cu lapte batut si astfel se obtine o branza de vaci foarte ieftina pentru ca iaurtul este cu mult mai ieftin decat branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu "branza de vaci"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

elena1988 1

13.04.2011, 15:58

bucatarimcudiana 1

13.04.2011, 16:19

elena multumesc

adry88 1

31.05.2011, 21:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
La multi ani, Dia! Tort cu ciocolata si piersici