Placinta cu branza dulce si stafide

de papabundetot in Prajituri, 16 Iun 2013 | 2426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj
  • Stafide inmuiate in prealabil in lapte
  • 1kg branza de vaci
  • nucsoara
  • zahar 3-4 linguri
  • 5 oua (4 pentru compozitie si unul pentru uns placinta la final)
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce si stafide:

Se amesteca intr-un vas branza de vaci cu ouale ,zaharul tos si cel vanilat, nucsoara si coaja de lamaie,se amesteca bine pana cand se topeste zaharul,apoi la sfarsit se adauga stafidele scurse de laptele in care s-au inmuiat.


Se ia aluatul,se intinde si se aseaza compozitia de branza,impaturim aluatul,in ce forma dorim…eu am ales ce se vede in poza si il ungem cu un ou batut bine.


se da apoi totul la cuptor pana cand placinta capata o culoare aurie.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sim0na 1

17.06.2013, 14:07

buna placinta!

diaconta 1

17.06.2013, 14:45

imi place

Corinuta 1

17.06.2013, 15:48

si asta place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Surcele cu nuca