Placinta cu branza greceasca Tiropita

de rena in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 11968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr feta sau telemea
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr branza guda
  • un pachet de foietaj
  • 2 oua
  • piper
  • frunze de oregano proaspat sau busuioc
  • ulei de masline pentru uns foile
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza greceasca Tiropita:

Intr-un castron punem branza feta sau telemeaua si o zdrobim cu  furculita, punem si branza dulce cu guda si amestecam usor, batem cele 2 oua si le amestecam in compozitia de branza, adaugam piper dupa gust si frunzele de oregano sau busuioc tocate marunt.

Luam o tava si o ungem cu putin ulei punem prima foaie de foietaj ,rasturnam toata comozitia de branza, adaugam a doua foaie de foietaj o ungem cu ulei si cu un cutit portionam placinta.

Bagam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza greceasca Tiropita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza sarata