Saratele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2010 | 7854 vizualizari

 

Am vazut reteta la Lily_Musat , am injumatatit cantitatile, am mai adaugat ceva in plus si au iesit niste saratele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 125 g branza sarata
  • 75 ml ulei
  • 100 ml apa calda
  • 250 g faina
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • boia dulce
  • chimen
  • un varf de lingurita de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Am pus toate ingredientele la masina de paine si am selectat programul de framantare si dospire.


Cand a fost gata l+am impartit in bilute potrivite, apoi le-am copt la aparatul de vafe pana s-au rumenit (neuns in prealabil).

 

TIPS-URI

1

Daca vreti sa iasa nu foarte crocante, puteti adauga un varf de cutit de bicarbonat de amoniu in compozitie.

2

Eu am avut o telemea de vaca nu prea sarata, de aceea am mai completat cu sare. Dar de exemplu in cazul branzei de oi care e mai sarata, nu mai e nevoie de sare suplimentar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

madi_marin 1

12.02.2010, 09:41

Fetelor...ma bucur ca va plac. nici aparatul nu e scump. eu l-am comandat la Quelle....

Miha 1

12.02.2010, 10:14

Mai exista Quelle? Auzisem ca-s pe cale de faliment. Si eu tot de la ei am luat aparatul, acu vreo 2 ani. Maiiii...cred ca mai bine fac covrigei.

madi_marin 1

12.02.2010, 13:37

mai exista Quelle...eu anul trecut mi-am luat aparatul...... buni si covrigeii....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de branza