Salată de cartofi noi cu ridichi

de articook in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2010 | 1802 vizualizari

 

Este foarte usor de preparat, trebuie doar
sa le pui toate la un loc si sa le dai gust cu
putina sare, piper si patrunjel.
Puteti folosi salata de cartofi si ca garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 20 de cartofi noi, mici de marimea unei ridichi, fierti in coaja, curatati si taiati felii subtiri
  • o legatura de ridichi, taiate felii subtiri
  • o mana de patrunjel proaspat, tocat marunt
  • 5-6 linguri de smantana
  • 6 linguri de ulei de masline extra virgin
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • jumatate de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de cartofi noi cu ridichi:

Cartofii se lasa la racit, dupa care se curata si se taie felii pentru a se face salata. Amestecati uleiul impreuna cu smantana inainte sa il puneti peste salata. Adaugati ridichele si patrunjelul. Se amesteca cu grija toate ingredientele. Zeama de lamaie nu se pune in toata salata. Lamaia se pune pe masa pentru a se servi fiecare.



Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de cartofi noi cu ridichi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

eclerash 1

24.06.2010, 15:56

Ramonaky 1

24.06.2010, 16:49

arata bine si presupun k sunt si f gustosi

nadina73 1

24.06.2010, 18:15

5 furcu si o portie te rog

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu salata