Placinta cu branza la tigaie cu green sugar

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2015 | 3182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 plicuri green sugar
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • Umplutura
  • 500 g branza de oi
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza la tigaie cu green sugar:

Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte,oul batut si treptat laptele caldut,framantam un aluat omogen,la final framantam cu ulei dupa care acoperim si lasam sa se dospeasca cca 1 ora pana isi dubleaza volumul.

Intre timp intr-un bol adaugam branza,mararul tocat si ouale,amestecam bine si dam la rece pana pregatim,

Intindem aluatul pe masa infainata,taiem patratele si in fiecare adaugam cate o lingura de umplutura.

Lipim capetele si le coacem in tigaia incalzita la foc mic pe ambele parti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza la tigaie cu green sugar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu telemea si marar