Placinta cu branza la tigaie cu green sugar

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2015 | 3141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 plicuri green sugar
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • Umplutura
  • 500 g branza de oi
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza la tigaie cu green sugar:

Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte,oul batut si treptat laptele caldut,framantam un aluat omogen,la final framantam cu ulei dupa care acoperim si lasam sa se dospeasca cca 1 ora pana isi dubleaza volumul.

Intre timp intr-un bol adaugam branza,mararul tocat si ouale,amestecam bine si dam la rece pana pregatim,

Intindem aluatul pe masa infainata,taiem patratele si in fiecare adaugam cate o lingura de umplutura.

Lipim capetele si le coacem in tigaia incalzita la foc mic pe ambele parti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza la tigaie cu green sugar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu dovlecei si branza