Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte,oul batut si treptat laptele caldut,framantam un aluat omogen,la final framantam cu ulei dupa care acoperim si lasam sa se dospeasca cca 1 ora pana isi dubleaza volumul.
Intre timp intr-un bol adaugam branza,mararul tocat si ouale,amestecam bine si dam la rece pana pregatim,
Intindem aluatul pe masa infainata,taiem patratele si in fiecare adaugam cate o lingura de umplutura.
Lipim capetele si le coacem in tigaia incalzita la foc mic pe ambele parti.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult