Placinta cu branza si verdeata

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2012 | 2768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de placinta
  • 1 cas de oaie 600-700 gr
  • 1 cutie 250 gr branza cu smantana Delaco
  • 6 oua + 2 pentru uns
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
  • 1 canita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si verdeata:

Foile le scoatem din congelator si le lasam sa se decongeleze.


Casul de oaie il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Mixam 6 oua cu smantana pana devin spuma. Le adaugam peste cas, apoi punem cutia de branza cu smantana. Verdeata o spalam, indepartam cozile si o tocam marunt. O incorporam in compozitia de branza, adaugam busuiocul, sare si piper dupa gust.


Tapetam o tava cu unt si punem hartie de copt. Ungem 4 foi de placinta cu ulei pe o singura parte si le asezam una peste alta in tava. Punem compozitia de branza si o intindem cu o paleta. Ungem si celelalte 4 foi cu ulei si le asezam deasupra branzei.


Batem doua oua spuma si cu un penson le intindem peste placinta. Dam tava in cuptorul incins. O lasam cam 50 de minute la cuptor, pana prinde o frumoasa culoare aurie.


O scoatem cand este gata, o lasam la racorit si servim.


Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Rocsi 1

04.10.2012, 23:03

Elucu

Bya Ralu 1

13.10.2012, 16:33

e delicioasa

Rocsi 1

13.10.2012, 19:08

Bianca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Omleta cu leurda
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca Yorkshire by Jamie Oliver