Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Foile le scoatem din congelator si le lasam sa se decongeleze.
Casul de oaie il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Mixam 6 oua cu smantana pana devin spuma. Le adaugam peste cas, apoi punem cutia de branza cu smantana. Verdeata o spalam, indepartam cozile si o tocam marunt. O incorporam in compozitia de branza, adaugam busuiocul, sare si piper dupa gust.
Tapetam o tava cu unt si punem hartie de copt. Ungem 4 foi de placinta cu ulei pe o singura parte si le asezam una peste alta in tava. Punem compozitia de branza si o intindem cu o paleta. Ungem si celelalte 4 foi cu ulei si le asezam deasupra branzei.
Batem doua oua spuma si cu un penson le intindem peste placinta. Dam tava in cuptorul incins. O lasam cam 50 de minute la cuptor, pana prinde o frumoasa culoare aurie.
O scoatem cand este gata, o lasam la racorit si servim.
Sa aveti pofta!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult