Placinta cu branza si verdeata

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2012 | 1654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de placinta
  • 1 cas de oaie 600-700 gr
  • 1 cutie 250 gr branza cu smantana Delaco
  • 6 oua + 2 pentru uns
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
  • 1 canita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si verdeata:

Foile le scoatem din congelator si le lasam sa se decongeleze.


Casul de oaie il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Mixam 6 oua cu smantana pana devin spuma. Le adaugam peste cas, apoi punem cutia de branza cu smantana. Verdeata o spalam, indepartam cozile si o tocam marunt. O incorporam in compozitia de branza, adaugam busuiocul, sare si piper dupa gust.


Tapetam o tava cu unt si punem hartie de copt. Ungem 4 foi de placinta cu ulei pe o singura parte si le asezam una peste alta in tava. Punem compozitia de branza si o intindem cu o paleta. Ungem si celelalte 4 foi cu ulei si le asezam deasupra branzei.


Batem doua oua spuma si cu un penson le intindem peste placinta. Dam tava in cuptorul incins. O lasam cam 50 de minute la cuptor, pana prinde o frumoasa culoare aurie.


O scoatem cand este gata, o lasam la racorit si servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Rocsi 1

04.10.2012, 23:03

Elucu

Bya Ralu 1

13.10.2012, 16:33

e delicioasa

Rocsi 1

13.10.2012, 19:08

Bianca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval