Mini tarte cu zacusca

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 2505 vizualizari

 

aluatul este acelasi ca la TARTA CU CIUPERCI, VINETE SI ARDEI COPT

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura:
  • zacusca
  • cascaval ras
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu zacusca:

Se bate oul cu sarea, se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.


Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.


Dupa care intindem o foaie si o taiem in patrate mici, cat sa intre in formele micute.


Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina si punem foile in ele, apoi zacusca si cascaval ras, dam la cuptor pt 10 min.


Dupa ce le-am scos din cuptor le scoatem din forme si presaram patrunjel tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 07:58

asa facea si mama mea cand eram acasa....mi-e dor de vremurile alea cand o ajutam sa lege borcanele

adry88 1

03.06.2011, 20:51

arata bn

Cris2711 1

20.07.2011, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite