Placinta cu branza zambareata

de crinutz in Prajituri, 2 Noi 2010 | 1610 vizualizari

 

o placinta delicioasa si haioasa

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 kg faina,
  • 2 oua,
  • un cub drojdie,
  • 50 grame unt,
  • 3 linguri zahar,
  • 250 ml lapte,
  • un plic zahar vanilat,
  • un praf sare
  • umplutura:
  • 500 grame branza dulce,
  • stafide,esenta rom,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza zambareata:

un cub de drojdie se amesteca cu laptele caldut si se adauga in mijlocul fainii,se bat ouale cu zaharul si un praf de sare,se topeste untul si se adauga peste faina.se lasa coca la crescut 30 minute dupa care se intind 3 foi ,se aseaza umplutura ,se ruleaza si se aseaza intr-o tava tapetata cu faina.se da la cuptorul incins pentru 30 minute.se scoate de la cuptor si se pudreaza


umplutura


branza se amesteca cu oul ,zaharul si stafidele care au fost tinute in esenta de rom o jumatate de ora

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza zambareata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

02.11.2010, 20:32

nadina73 1

03.11.2010, 02:09

daca e cu branza

vanilla 1

03.11.2010, 12:37

ma inscriu si eu la o portie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si bezea