Placinta cu carne

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2013 | 2989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 150 ml lapte
  • 50ml ulei
  • 400 g carne de porc+vita tocata
  • 3 oua
  • 20 g gris
  • 70 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 1/2 leg. marar
  • sare,piper
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne:

Intr-o cratita am pus 30 ml ulei la incins,am adaugat ceapa tocata marunt pana devine aurie,dupa care am pus carnea si am lasat la foc mic,pana isi schimba culoarea ,aproximativ 25 de min.Am lasat la racit,am pus 2 oua,cascavalul ras ,grisul,mararul tocat marunt si am amestecat.Am potrivit de sare si piper.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am pus 2 foi (pt ca sunt subtiri),le-am uns cu ulei si le-am stropit cu lapte si am pus jumatate si cantitatea de umplutura,am pus iar doua foi,le-am uns cu ulei,le-am stropit cu lapte,am pus restul de umplutura iar deasupra tot doua foi.Le-am uns cu ou batut si am presurat susan.Le-am portionat si am bagat la cuptor,pana isi dubleaza volumul si s-au rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.06.2013, 18:58

Tare bun

dariadeea 1

06.06.2013, 19:43

multumesc

MotanLaOale 1

06.06.2013, 22:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte Marocane umplute cu pui (reteta video)