Placinta cu ceapa si mozzarella

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2020 | 1869 vizualizari

 

Adoram placinta cu ceapa, am facut-o simpla, am adaugat diferite ingrediente, dar mozzarella le intrece pe toate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 300 ml de lapte caldut
  • 300 ml de apa calduta
  • 2 oua
  • 60 de ml de ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 2 pliculete de drojdie uscata
  • sare
  • Umplutura:
  • 2 kg de ceapa
  • 300 gr de mozzarella rasa
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ceapa si mozzarella:

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.


Separat curatam ceapa, o taiem cubulete sau dupa preferinta fiecaruia.


Calim ceapa intr-o tigaie in care am pus ulei, potrivim de sare si piper. Cand aluatul a crescut, l-am impartit in 3 bile pe care pe rand le-am intins cu sucitorul.


Fiecare foaie o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem un strat de ceapa calita, un strat de mozzarella si ou batut. Dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 20-30 de minute.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Aluatul se poate folosi la diferite placinte sarate, se poate coace la cuptor sau praji in tigaie.

2

Au iesit 3 tavi,puteti face si 2 tavi si sa puneti foaie deasupra capac.

3

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceapa si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Merisor 1

24.02.2020, 21:45

Yummm, ce bună e asta!

mirela0911 1

26.02.2020, 10:05

Ioi!

dantes 1

27.02.2020, 09:50

Buna!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval