Placinta cu cirese

de JulyCris in Prajituri, 14 Iul 2014 | 3122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 9 linguri ulri
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 lingura praf de copt

Umplutura 500 gr cirese

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cirese:

Aluat

Se freaca ouale zu zaharul,se adauga uleiul si se freaca pana se incorporeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul de oua alternand cu laptele.Aluatul trebuie sa curga cand este luat cu lingura,dar sa fie mai gros ca cel de clatite. Se tapeteaza tava cu unt sau ulei si faina sau cu hartie de copt si se toarna jumatate din aluat.

Se da la cuptorul preincalzit pt 5 minute. Se scoate,deasupra se pun ciresele spalate si cu samburii scosi. Peste se adauga restul de aluat si se da iar la cuptor pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii.  O lasam sa se raceasca putin,scoatem din tava,pudram cu zahar pudra ,portionam si....papam. :)

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
American Cherry Pie