Placinta crocanta cu cirese

de katty in Dulciuri, 24 Noi 2014 | 5601 vizualizari

 

Este o prajitura usoara ce poate fi facuta cu fructe proaspete sau congelate .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta(400 gr)
  • 4 oua
  • 900 gr branza dulce
  • sucul de la o jumatate de lamaie si coaja rasa
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 200 gr zahar
  • 350-400 gr cirese fara amburi
  • zahar pudra pentru ornat
  • unt cat o nuca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta crocanta cu cirese:

Ungeti tava cu unt.Intindeti foile de placinta.Rupeti o foaie si ridicati-o usor pe marginile tavii,apoi intepati foile cu furculita si dati tava la cuptor pentru 10 minute.Cuptorul trebuie preincalzit.Puneti in cuptor un vas cu apa sub tava de prajitura.

Separati albusurile de galbenusuri.Bateti albusurile cu un praf de sare ,apoi cu 50 de grame de zahar pana devin cremoase.

Amestecati branza cu galbenusurile,restul de zahar,coaja si zeama de lamaie,esenta de vanilie si praful de budinca,apoiamestecti cu albusurile batute spuma.

Turnati amestecul peste foile de placinta ..Asezati deasupra ciresele.Dati la cuptor pentru 35 de minute.

Scoateti prajitura cand este gata si lasti-o sa se raceasca ,apoi cerneti deasupra zahar pudra cu aroma de vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta crocanta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

24.11.2014, 23:29

Cum arataaaa...[bd:20]

Bya Ralu 1

25.11.2014, 00:05

tare buna

babi5 1

26.11.2014, 16:57

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce-sarata