Inghetata de caise

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 caise
  • 2 piersici
  • 100 ml smantana
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele si piersicile se spala,se taie in 2 se scot samburii.


Punem apa intr-o cratita si punem la foc, cand incepe sa fiarba adaugam fructele si lasam sa fiarba putin cat sa se inmoaie.


Le scurgem de apa si lasam sa se raceasca foarte bine.


Le decojim si le pisam cu furculita pana obtinem un piure.


Mixam frisca,adaugam smantana si piureul de fructe,(daca dorim putem adauga zahar sau miere)omogenizam bine.


Turnam compozitia intr-o caserola si dam la congelator.


Amestecam din ora in ora,cca de 3-4 ori.


Ultima daca cand am amestecat am pus inghetata in pahare si am infipt un bat de inghetata in mijloc,


Eu am amestecat cateva linguri de frisca cu 1 lingura de dulceata de capsuni si am alterat compozitiile

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

17.07.2013, 09:06

mamaieelena 1

17.07.2013, 09:32

buna,buna

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:51

excelenta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu ciocolata si nuca