Placinta cu dovleac si stafide

de nadea68 in Mancaruri de post, 12 Dec 2013 | 7071 vizualizari

 

De data asta am avut un ajutor la facut placinta super calificat..mama mea draga

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa
  • faina cat cuprinde
  • sare 
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura otet 
  • 15 g drojdie proaspata 
  • 3 felii dovleac ras 
  • 100 g stafide
  • zahar 
  • coaja de lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac si stafide:

Punem intr-un castron apa,sare,drojdia ,uleiul,otetul si amestecam un pic.Adaugam coaja de lamaie si faina. Amestecam si face bilute. Lasam la crescut intr-un loc cald. Dupa ce a crescut,intindem foile si le umplem cu dovleac ras,stafide si zahar. Rulam foile si le punem intr-o tava dreptunghiulara in care am pus un pic ulei. continuam pana terminam foile. Ungem cu ulei deasupra si punem niste zahar . Inainte sa bagam la cuptor le portionam. Lasam la cuptor pana sunt gata 30-40 minute,depinde de cuptor.


Foarte buna placinta!!!

 

TIPS-URI

1

eu am pus si niste zmeura ca aveam...placinta a iesit dulce acrisoara...foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

13.12.2013, 12:42

simona72 1

13.12.2013, 13:50

Ce buna!!!

nadea68 1

13.12.2013, 18:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert invartita cu dovleac si nuca