Placinta cu mere

de epurasha2bb in Prajituri, 18 Noi 2010 | 5443 vizualizari

 

tot de ziua sotului

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 farfurie adanca plina cu mere rase
  • 2 lg scortisoara
  • 2 lg zahar
  • 1 lg nuca macinata
  • miere si un galbenus de ou crud pt.uns deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Se dezgheata aluatul incet la temperatura camerei.Se intinde foaia si se decupeaza un disc care se va aseza pe o tava rotunda unsa cu putin unt.


Merele rase se amesteca cu scrotisoara , zaharul si nuca macinata si se calesc putin in tigaia de tuci, apoi se pun cu lingura peste discul de aluat.


Deasupra se impletesc bentite de aluat din restul de aluat ramas. Se unge cu galbenus crud cu o pensula si se da la cuptorul incins dinainte la mijloc la foc mediu pana se rumeneste. Se serveste unsa cu miere deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dany_dumy2006 1

18.11.2010, 23:52

epurasha2bb 1

19.11.2010, 09:23

multumesc fetelor! mitinita nici eu nu am mai facut pana acum dar a ieist foarte bun si o sa mai repetam figura.

vanilla 1

19.11.2010, 13:07

imi place mie tot ce faci! mult succes pe mai departe!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu glazura de ciocolata