Placinta cu mere

de epurasha2bb in Prajituri, 18 Noi 2010 | 6568 vizualizari

 

tot de ziua sotului

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 farfurie adanca plina cu mere rase
  • 2 lg scortisoara
  • 2 lg zahar
  • 1 lg nuca macinata
  • miere si un galbenus de ou crud pt.uns deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Se dezgheata aluatul incet la temperatura camerei.Se intinde foaia si se decupeaza un disc care se va aseza pe o tava rotunda unsa cu putin unt.


Merele rase se amesteca cu scrotisoara , zaharul si nuca macinata si se calesc putin in tigaia de tuci, apoi se pun cu lingura peste discul de aluat.


Deasupra se impletesc bentite de aluat din restul de aluat ramas. Se unge cu galbenus crud cu o pensula si se da la cuptorul incins dinainte la mijloc la foc mediu pana se rumeneste. Se serveste unsa cu miere deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dany_dumy2006 1

18.11.2010, 23:52

epurasha2bb 1

19.11.2010, 09:23

multumesc fetelor! mitinita nici eu nu am mai facut pana acum dar a ieist foarte bun si o sa mai repetam figura.

vanilla 1

19.11.2010, 13:07

imi place mie tot ce faci! mult succes pe mai departe!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiura cu ciocolata si nuca