Placinta cu dulceata de pere

de noiinbucatarie in Prajituri, 4 Mar 2016 | 647 vizualizari

 

Un aluat pufos umplut cu ce tip de dulceata mai gasim prin camara. Reteta o gasiti si pe site-ul meu aici http://noiinbucatarie.ro/placinta-cu-dulceata-de-pere/

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 100g zahar
  • 50 g unt
  • 30 g drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata
  • 1 borcan de dulceata.
Portii: 18
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dulceata de pere:

Se topeste untul cu zaharul intr-o cratita, la foc mic . Dupa ce s-a topit untul, se ia de pe foc si se amesteca bine.Se amesteca bine ouale cu drojdia intr-un castron.Se adauga ouale peste margarina topita, iar apoi laptele.Se adauga faina si se framanta bine. Aluatul rezultat este moale, dar care nu se lipeste de maini.Se lasa la dospit 30 de minute in cuptorul cu microunde.Din aluat se ia 3/4 si se intinde o foaie pe hartia de copt. Se ia apoi cu hartia de copt si se pune in tava. Se adauga dulceata si se trece usor de capete sa acopere marginea placintei.Din coca ramasa(1/3) se intide o foaie si se taie fasii subtiri din care se face grilajul deasupra.Se unge cu galbenus de ou. Se da a cuptorul preincalzit pana cand se rumeneste si este coapta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dulceata de pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

-Licurici- 1

05.03.2016, 09:58

noiinbucatarie 1

05.03.2016, 10:05

Multumesc! :*

Camelya 1

05.03.2016, 11:19

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Trandafir cu mere