Placinta cu mere si nuca (de post)

de Constelatialeu in Dulciuri, 10 Apr 2014 | 16500 vizualizari

 

E pentru impartit ,deci fara introducere...

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina rama
  • 100 g zahar farin
  • 20 linguri faina
  • 7 linguri apa
  • 1 praf de copt cu sofran
  • Umplutura
  • 1 kg mere calite (le-am avut la congelator)
  • 200 g nuci taiate grosier
  • zahar brun
  • zahar farin pentru pudrat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere si nuca (de post):

Scoatem margarina de la frigider si o lasam la temperatura camerei, apoi o frecam cu zaharul farin, adaugam faina, apa si praful de copt si omogenizam. Obtinem o coca nici moale nici tare, potrivita, pe care o impartim in doua si intindem doua foi. Eu am intins pe foaie de copt si apoi am asezat-o in tava- 30/40 cm -intepam cu furculita.


Amestecam merele cu nuca si apoi intindem peste foaia din tava, deasupra asezam a doua foaie o intepam cu furculita si presaram zahar brun. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca 40 minute. Lasam sa se raceasca si apoi o portionam si o pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere si nuca (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Pushaa 1

14.04.2014, 13:16

dantes 1

14.04.2014, 13:47

foarte buna

babi5 1

14.04.2014, 14:32

Buna tare si mie imi place cu mere multe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta invartita cu mere si nuci