Placinta cu mere si nuca (de post)

de Constelatialeu in Dulciuri, 10 Apr 2014 | 18423 vizualizari

 

E pentru impartit ,deci fara introducere...

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina rama
  • 100 g zahar farin
  • 20 linguri faina
  • 7 linguri apa
  • 1 praf de copt cu sofran
  • Umplutura
  • 1 kg mere calite (le-am avut la congelator)
  • 200 g nuci taiate grosier
  • zahar brun
  • zahar farin pentru pudrat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere si nuca (de post):

Scoatem margarina de la frigider si o lasam la temperatura camerei, apoi o frecam cu zaharul farin, adaugam faina, apa si praful de copt si omogenizam. Obtinem o coca nici moale nici tare, potrivita, pe care o impartim in doua si intindem doua foi. Eu am intins pe foaie de copt si apoi am asezat-o in tava- 30/40 cm -intepam cu furculita.


Amestecam merele cu nuca si apoi intindem peste foaia din tava, deasupra asezam a doua foaie o intepam cu furculita si presaram zahar brun. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca 40 minute. Lasam sa se raceasca si apoi o portionam si o pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere si nuca (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Pushaa 1

14.04.2014, 13:16

dantes 1

14.04.2014, 13:47

foarte buna

babi5 1

14.04.2014, 14:32

Buna tare si mie imi place cu mere multe

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Placinta impletita cu branza si mere