Placinta cu mure

de roxana_simona in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 1293 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri lapte dulce
  • 300 g mure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mure:

Se mixeaxa untul cu zaharul tos si zaharul vanilat pana devine spumos.


Se adauga pe rand ouale,sarea,coaja de lamaie rasa,faina amestecata cu praful de copt si laptele.


Se framanta compozitia pana devine un aluat uniform.


Se adauga murele si se amesteca usor sa nu se sfarame.


O tava (eu am facut in dry cooker) se tapeteaza cu unt si faina,se adauga compozitia si se da la cuptor 45 minute.


Se lasa sa se raceasca putin dupa care se scoate din forma.

 

TIPS-URI

1

se pot folosi si alte fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.11.2014, 21:27

Ce fain si bun!

roxana_simona 1

01.12.2014, 15:44

multumesc

reisnaor_2006 1

01.12.2014, 19:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars