Placinta cu patrunjel

de boscodina in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2009 | 3764 vizualizari

 

O placinta delicioasa, tocmai buna pentru vara . Desi ingredinetele sunt cat se poate de comune, gustul e de milioane :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de foitaj( sau 6 foi subtiri de placinta)
  • o legatura mare de patrunjel
  • 4 felii cascaval taiate fasii
  • 100g spanac
  • 2 ardei rosii
  • 100g branza fetta rasa sau faramitata
  • 2 catei de usturoi
  •  2 oua
  • sare, piper dupa gust
  • 1 cutie smantana (250g)
  • 2 linguri faina normala
  • tava rotunda 24 cm diametru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu patrunjel:

Se preincalzeste cuptorul la 180-200 de grade.Ardeii se taie cubulete mici si se calesc in putin ulei. Patrunjelul si spanacul se spala si se taie marunt.Coca se intinde cat sa acopere fundul tavii si peretii acesteia.Se amesteca patrunjelul , spanacul , branzele, smantana, faina, sare, piper, ouale, usturoiul. Doua treimi din umplutura se pune in tava peste coca, se presara ardeiul calit si se completeaza cu umplutura ramasa. Se inveleste toata umplutura cu coca de pe margini( eu am crestat-o si in mijloc am pus bucatele de ardei rosu oprite din cel calit. Se pune la copt 3-40 de minute sau pana e gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui