Placinta cu patrunjel

de boscodina in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2009 | 5879 vizualizari

 

O placinta delicioasa, tocmai buna pentru vara . Desi ingredinetele sunt cat se poate de comune, gustul e de milioane :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de foitaj( sau 6 foi subtiri de placinta)
  • o legatura mare de patrunjel
  • 4 felii cascaval taiate fasii
  • 100g spanac
  • 2 ardei rosii
  • 100g branza fetta rasa sau faramitata
  • 2 catei de usturoi
  •  2 oua
  • sare, piper dupa gust
  • 1 cutie smantana (250g)
  • 2 linguri faina normala
  • tava rotunda 24 cm diametru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu patrunjel:

Se preincalzeste cuptorul la 180-200 de grade.Ardeii se taie cubulete mici si se calesc in putin ulei. Patrunjelul si spanacul se spala si se taie marunt.Coca se intinde cat sa acopere fundul tavii si peretii acesteia.Se amesteca patrunjelul , spanacul , branzele, smantana, faina, sare, piper, ouale, usturoiul. Doua treimi din umplutura se pune in tava peste coca, se presara ardeiul calit si se completeaza cu umplutura ramasa. Se inveleste toata umplutura cu coca de pe margini( eu am crestat-o si in mijloc am pus bucatele de ardei rosu oprite din cel calit. Se pune la copt 3-40 de minute sau pana e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trei retete de turtite de cartofi