Placinta cu prune

de kamy in Dulciuri, 14 Oct 2010 | 8383 vizualizari

 

reteta originala e cu 2oua etc dar eu am facut-o din trei oua si cantitatile mai mari cu jumate ...ptr ca mie-mi place mai ....groasa....depinde de gusturi

 

INGREDIENTE

  • prune(sa acopere toate suprafata aluatului...fara samburi)
  • 3 oua
  • 1,5 cana zahar
  • 1,5 cana lapte
  • 1,5 cana ulei
  • 3 cani faina
  • 1,5 plic praf de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • 4 plic zahar vanilat
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu prune:

Se bat ouale bine cu zaharul(si cel vanilat) si un praf de sare,se adauga laptele ,uleiul,coaja de lamaie rasa,iar cand adaugam faina (in care amestecam praful de copt) dam mixerul la cea mai mica treapta.


Aluatul obtinut il punem intr-o tava tapeteta iar peste asezam prunele cu coaja si presaram pe fiecare putina scortisoara.Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil si o lasam acolo pana cand capata o culoare frumoasa deasupra si trece testul scobitorii.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

kamy 1

13.03.2011, 17:21

ela....esti tot mai scumpa la vedere

ela 1

13.03.2011, 17:28

Kamy,am foarte mult de lucru,nu mai stiu de capul meu

kamy 1

13.03.2011, 17:33

ela... inseamna ca ai vanzari asta e super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si aluat fraged