Placinta cu pui, telina si praz

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 6791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telina, curatata si taiata cubulete
  • 300 gr cartofi, curatati si taiati cubulete
  • 450 gr piept de pui fara piele, taiat cubulete
  • 1 lingura faina de malai
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 gr praz, feliat
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 200 gr iaurt
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu pui, telina si praz:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fierbe cartofii si telina in apa cu sare aprox. 20 minute pana cand se inmoaie.Scurge legumele pastrand 200 ml din apa in care au fiert si fa-le piure asezonandu-le dupa gust.

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul de masline.Amesteca pieptul de pui cu faina de malai.Caleste prazul in ulei pana cand se inmoaie putin, aprox.3 minute.Adauga puiul si 200 ml apa pastrata si fierbe totul la foc mic 10 minute pana cand puiul s-a facut.Ia tigaia de pe foc, adauga coaja de lamaie, patrunjeleul, iaurtul si mustarul si amesteca bine.

Pune compozitia cu pui intr-un vas termorezistent, iar deasupra pune piureul de cartofi si telina.Da placinta la cuptor 35-40 minute pana cand s-a rumenit deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu pui, telina si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Mirela 1

06.07.2010, 09:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana