Placinta cu pui, telina si praz

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 6936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telina, curatata si taiata cubulete
  • 300 gr cartofi, curatati si taiati cubulete
  • 450 gr piept de pui fara piele, taiat cubulete
  • 1 lingura faina de malai
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 gr praz, feliat
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 200 gr iaurt
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu pui, telina si praz:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fierbe cartofii si telina in apa cu sare aprox. 20 minute pana cand se inmoaie.Scurge legumele pastrand 200 ml din apa in care au fiert si fa-le piure asezonandu-le dupa gust.

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul de masline.Amesteca pieptul de pui cu faina de malai.Caleste prazul in ulei pana cand se inmoaie putin, aprox.3 minute.Adauga puiul si 200 ml apa pastrata si fierbe totul la foc mic 10 minute pana cand puiul s-a facut.Ia tigaia de pe foc, adauga coaja de lamaie, patrunjeleul, iaurtul si mustarul si amesteca bine.

Pune compozitia cu pui intr-un vas termorezistent, iar deasupra pune piureul de cartofi si telina.Da placinta la cuptor 35-40 minute pana cand s-a rumenit deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu pui, telina si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Mirela 1

06.07.2010, 09:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana