Placinta cu smantana

de lucy2002 in Dulciuri, 20 Iul 2014 | 3777 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe Blogul ,,Bucataria Irinei '' si mi-a placut mult ,am modificat la gramaje pe ici colo si iata rezultatul . Mi-a placut ce a iesit si ii multumesc Irinei pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 500g smantana
  • 400g foi de placinta
  • ulei pentru uns foile
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu smantana:

Se unge fiecare foaie cu putin ulei ( pe ambele parti ) si se rupe bucatele. Procedam asa cu toate foile .

Intr-un bol punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare si le batem spuma.

Cand ouale sunt spuma adaugam smantana si mixam la viteza mica, adaugam foile rupte bucatele si amestecam foarte usor cu o spatula .

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt sau margarina si se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor ( aproximativ 50 minute )

O portionam cand este calduta si o pudram cu zahar pudra.

E foarte buna si rece si calda .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Merisor 1

20.07.2014, 20:11

Ce buna! Si eu am facut de cateva ori, chiar si cu fructe prin ea si insiropata.

Rocsi 1

20.07.2014, 20:22

Foarte buna!

lucy2002 1

21.07.2014, 08:22

Buna idee Merisor !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu dulceata