Placinta cu smantana

de lucy2002 in Dulciuri, 20 Iul 2014 | 956 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe Blogul ,,Bucataria Irinei '' si mi-a placut mult ,am modificat la gramaje pe ici colo si iata rezultatul . Mi-a placut ce a iesit si ii multumesc Irinei pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 500g smantana
  • 400g foi de placinta
  • ulei pentru uns foile
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu smantana:

Se unge fiecare foaie cu putin ulei ( pe ambele parti ) si se rupe bucatele. Procedam asa cu toate foile .


Intr-un bol punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare si le batem spuma.


Cand ouale sunt spuma adaugam smantana si mixam la viteza mica, adaugam foile rupte bucatele si amestecam foarte usor cu o spatula .


Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt sau margarina si se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor ( aproximativ 50 minute )


O portionam cand este calduta si o pudram cu zahar pudra.


E foarte buna si rece si calda .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

merisor 1

20.07.2014, 20:11

Ce buna! Si eu am facut de cateva ori, chiar si cu fructe prin ea si insiropata.

Rocsi 1

20.07.2014, 20:22

Foarte buna!

lucy2002 1

21.07.2014, 08:22

Buna idee Merisor !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Parfe de ciocolata si Nesquik