Placinta cu somon, spanac si mazare

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame somon
  • 1 kg cartofi
  • 1 lamaie
  • 400 grame mazare congelata
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 500 ml lapte degresat
  • ulei de masline
  • 65 grame faina
  • 40 grame unt
  • 100 grame spanac congelat
  • 1 lingura cu varf mustar englezesc
  • 40 grame branza Cheddar
  • fasole calita pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu somon, spanac si mazare:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.


Se curata si taie cartofii in cuburi mari si se fierb in apa sarata 15 minute. Se scurg si se amesteca cu sare, piper, unt si sucul de la 1/2 lamaie si se tranforma in piure.


Se aseaza mazarea intr-o sita, se toarna apa fierbinte peste, se tranfera in vasul unui robot de bucatarie si se marunteste. Se amesteca cu piureul obtinut anterior.


Se toaca morcovii si ceapa si se calesc in putin ulei de masline, 15 minute, pana se inmoie, avand grija sa nu se arda.


Se incalzeste laptele intr-o tigaie si se adauga pestele. Se gateste 10 minute. Se scoate cu o spumiera si se aseaza pe o farfurie.


Se adauga faina peste morcovi si treptat, se adauga si laptele, amestecand continuu. Se adauga spanacul, sare si piper. Se desface pestele in fasii si se adauga in tigaie, impreuna cu mustarul, sucul de la 1/2 lamaie si branza rasa.


Se transfera intr-un vas nu foarte mare, potrivit pentru cuptor si se acopera cu piureul obtinut anterior.


Se gateste 30-40 de minute.


Se serveste cu fasole calita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu somon, spanac si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

27.11.2015, 18:28

buna

Satisfyyourcravings 1

28.11.2015, 23:14

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu somon