Placinta cu spanac

de ana in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 7656 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 500 gr spanac ( spalat bine si alegeti doar frunzele )
  • 3 foi de placinta
  • 150 gr brinza
  • o ceapa ( tocata marunt )
  • sare ,ulei
  • Sosul
  • 3 oua
  • o jumatate de pahar de ulei
  • 200 gr de iaurt
  • un virf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Intr-o craticioara sau tava de teflon ,puneti putin ulei ,adaugati ceapa si o prajiti pina se aureste .. adaugati spanacul , si il tineti pe foc pina se trage toata apa ...dupa ce il luati de pe foc adaugati si brinza ( daca este calup o dati prin razuitoare sau o maruntiti cu mina ).. sosul : ouale ,iaurtul , uleiul si sarea se amesteca cu ajutorul mixerului pina se obtine un sos uniform . Asamblare :ungeti o tava cu unt si asezati 2 foi incepand de la jumatatea tavii,una intr-o parte iar una in cealalta parte (sa ramana suficienta foaie pe margine pentru a inveli ultimul strat) putin incnretite ,ungem cu sos apoi punem o parte din  compozitia de spanac  ,punem iar sos ,foaie incretita bine ,sos,spanac,sos invelim cu marginile primelor foi punem sosul ramas putin susan si coacem .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bunica 1

12.01.2010, 21:50

Am mancat placinta cu spanac la greci , dar nu m-am invrednicit sa fac. Este o reteta interesanta

ana 1

12.01.2010, 22:05

Reteta asta este de la o cunostinta din turcia.Este foarte buna .

madi_marin 1

13.01.2010, 09:06

mmmm....imi place la nebunie placinta cu spanac. o sa incerc si eu curand sa o fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta pufoasa cu carne