Placinta cu spanac

de ana in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 4382 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 500 gr spanac ( spalat bine si alegeti doar frunzele )
  • 3 foi de placinta
  • 150 gr brinza
  • o ceapa ( tocata marunt )
  • sare ,ulei
  • Sosul
  • 3 oua
  • o jumatate de pahar de ulei
  • 200 gr de iaurt
  • un virf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Intr-o craticioara sau tava de teflon ,puneti putin ulei ,adaugati ceapa si o prajiti pina se aureste .. adaugati spanacul , si il tineti pe foc pina se trage toata apa ...dupa ce il luati de pe foc adaugati si brinza ( daca este calup o dati prin razuitoare sau o maruntiti cu mina ).. sosul : ouale ,iaurtul , uleiul si sarea se amesteca cu ajutorul mixerului pina se obtine un sos uniform . Asamblare :ungeti o tava cu unt si asezati 2 foi incepand de la jumatatea tavii,una intr-o parte iar una in cealalta parte (sa ramana suficienta foaie pe margine pentru a inveli ultimul strat) putin incnretite ,ungem cu sos apoi punem o parte din compozitia de spanac ,punem iar sos ,foaie incretita bine ,sos,spanac,sos invelim cu marginile primelor foi punem sosul ramas putin susan si coacem .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

12.01.2010, 21:50

Am mancat placinta cu spanac la greci , dar nu m-am invrednicit sa fac. Este o reteta interesanta

ana 1

12.01.2010, 22:05

Reteta asta este de la o cunostinta din turcia.Este foarte buna .

madi_marin 1

13.01.2010, 09:06

mmmm....imi place la nebunie placinta cu spanac. o sa incerc si eu curand sa o fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac şi carne tocata