Placinta cu spanac

de alilianaa in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 2665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spanac- 5 legaturi mari
  • 2 cepe rosii
  • o legura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 graunti de usturoi uscat
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel
  • un morcov
  • un cartof
  • 2 linguri faina de hrisca( se poate adauga foarte bine pesmet)
  • un pachet de aluat fraged Bella.
  • 30 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Spanacul, l-am curatat, spalat pus la scurs. Intr-o cratita am pus apa la fiert cu sare si cand aceasta a dat in clocot am adaugat pentru 3-4 minute spanacul. L-am scos si l-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Dupa care, dupa ce s-a mai racit, l-am tocat marunt. Ceapa, usturoiul se curata,  cartoful, morcovul se curata se spala, se dau pe razatoarea mica.

Intr-o tigaie am pus la incis uleiul peste care am adaugat cepa tocata martunt, usturoiul verde,morcovul dat pe razatoarea mica, cartoful dat pe razatoarea mica si scurs. Dupa ce acestea au fost trase la tigaie 3-4 minute am adaugat spanacul tocat. Am adaugat o cana de apa, am pus, sare, piper dupa gust. Dupa ce toate ingredientele s-au omogenizat foarte bine am pus usturoiul graunti pisat. L-am lasat pret de 10 minute sa fiarba. La final pentru cateva minute am adaugat faina de hrisca pentru a lega mia bine compozitia. Am adaugat patrunjel tocat.

Aceasta compozitie am pus intr-o tava, intre doua foi de placinta. 

Am pus la copt pentru 30-40 minute. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi pesmet in loc de faina de hrisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muffins cu fructe

ieri la 22:38

Ciulama cu ciuperci

ieri la 22:18

Budincă de chia cu portocale

ieri la 22:12

Chifle pufoase

ieri la 22:10

Cartofi noi in stil grecesc

ieri la 22:05

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muffins cu fructe

ieri la 22:38

Ciulama cu ciuperci

ieri la 22:18

Budincă de chia cu portocale

ieri la 22:12

Chifle pufoase

ieri la 22:10

Cartofi noi in stil grecesc

ieri la 22:05

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci si spanac