Placinta cu telemea de oi

de iri_iri in Dulciuri, 8 Feb 2012 | 4970 vizualizari

 

...in aceasta placinta am incercat sa combin laptele cu telemeaua si pentru ca era o compozitie foarte subtire am adaugat gris si chear nu imi pare rau pentru ca spun eu ca mi-a iesit ..si aratoasa si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • la aceasta placinta am folosit pentru prima data lapte.
  • 250 gr telemea de oaie,
  • 700 ml lapte dulce,
  • 12 linguri gris,
  • 5 oua,
  • 2 plicuri zahar vanilat bourbon,
  • 4 linguri zahar ,
  • esenta de rom,
  • un pachet de foi de placinta ,
  • margarina de uns tava
  • zahar pudra vanilat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu telemea de oi:

Se amestesca laptele cu zaharul, apoi se adauga grisul, 4 oua, zaharul vanilat, esenta de rom si la final telemeaua sfaramata.


Se unge tava cu margarina si pentru inceput se aseaza 3 foi de placinta in tava, peste care se aseaza un strat din compozitie. Se efectueaza astfel pana se termina si foile si amestecul de branza, ultimul strat fiind de foi.


Oul ramas se bate spuma si se unge deasupra si se presara cu zahar. Se inteapa din loc in loc si se da tava la cuptor care a fost incins timp de 10 minute. Dupa 30 de minute se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu telemea de oi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mena29 1

09.02.2012, 17:34

imi place si mie

iri_iri 1

09.02.2012, 18:07

multumesc

Gina_Cristina 1

14.03.2012, 20:21

cat as vrea sa iau farfuria la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Limbi de pisica