Placinta cu ton si macrou

de cristina1985 in Ton, 20 Mai 2017 | 925 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 ml lapte batut/chefir/iaurt
  • 1 ou
  • 200 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 3 prize sare

Umplutura:

  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 conserva macrou in ulei
  • 2 oua fierte
  • 30 g marar
  • 70 g cascaval
  • ulei pentru uns tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ton si macrou:

Umplutura: Fierbeti doua oua (tari). Cand s-au racit, se taie cubulete.


Scurgeti pestele de ulei. Taiati mararul.


Aluat: se amesteca toate ingredientele.


Folosit o tava de 24/24 cm. Intindeti aluatul cu o lingura, in tava. Sa nu va speriati pentru ca aluatul pare putin. Va creste in cuptor. Asezati bucatile de oua, pestele,mararul si dati la cuptorul preincalzit, la 175 grade C, pentru 20-25 minute.


Apoi, scoateti placinta si presarati cascavalul, dat pe razatoarea mica. Se mai tine la cuptor inca 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ton si macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rahela Velicu 1

20.05.2017, 18:26

cristina1985 1

20.05.2017, 18:33

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton